lørdag den 1. maj 2010

Empatisk boligindretning

Hjem med hjerte (2008)

Forfatter: Kirsten Steno

”Jeg møder via mit arbejde som stylist mange familier, hvor økonomi er noget, man har. Kvinden har en forsørger og alle de børn, hun vil have, for dem er der råd til. Stor familieidyl i garagen – mange biler, mange cykler, mange designergummistøvler, skateboards og ski. De har også et sommerhus ved havet og mange rum at dekorere som i bladene. Vi kan diskutere, om rummets karakter skal være Toscana eller Long Island, og når vi har fastsat stylingen, skal vi have kaffe.”

Således indleder Kirsten Steno sin bog om boligindretning, der borer ind under den perfekte overflade med designergummistøvler(!), uden at blive hverken kynisk eller omklamrende. Det er en meget indsigtsfuld indretningsbog om at få det bedste ud af ubehagelige omstændigheder.

Kirsten Steno har specialiseret sig i at indrette hjem for folk, der er i en omskiftelig fase af deres liv: Folk, der skal finde nyt hjem, måske et midlertidigt værelse, efter en skilsmisse, delebørn, der skal føle sig hjemme i to forskellige værelser, ældre, der skal flytte fra hus til lejlighed eller plejehjem osv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar