torsdag den 9. februar 2012

Boligmode inspirerer smykker


Tidens tendenser slå igennem alle steder – modetøj inspirerer boligindretning, og møbler inspirerer smykkedesignere. Bogstaver og lignende grafiske udtryk har længe været på mode i boligen. Man har ”altid” kunne købe bogstaver til at skrive barnets navn på børneværelset, men det nye er at hænge et stort bogstav umotiveret på stuevæggen – ren zen.

&-tegn fra Wiingaard

Bogstav-tendensen ses også i smykkemoden, bl.a. hos Aagaard, der har designet armbånd med &-tegn. Man kan også smykke sig med nøgler og knapper fra Memooir-kollektionen, der består af enkle flade tekstilarmbånd, hvor man kan påsætte forskellige led af rhodineret sølv og forgyldt sølv med eller uden zirkoner.

&-tegn fra Aagaard

Aagaard smykker designes af en perlerække af danske designere, der hver har sin unikke stil. De henter inspiration alle mulige mærkværdige steder; boligmagasiner, billeder, tekstiler, modetøj, brugskunst, nærmiljøet og naturen. Materialerne er lige så varierede som inspirationskilderne. Aagaard smykker laves af læder, gummi, sten, stål og perler foruden naturligvis guld og sølv med forskellige overfladebehandlinger og ædelstene i alle prisklasser, fra krystaller til diamanter. Aagaard smykker så første gang dagens lys i 1946 og er i dag blandt de mest udbredte smykkedesigns i Skandinavien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar