søndag den 5. februar 2012

Vinterferie med sysler


Det er ikke fordi, det vælter ned med sne. Men man skal ikke opholde sig mange sekunder udendørs, før man bliver bevidst om, at kyndelmisse har slået sin knude, overmåde hvas og hård. Og så et det ved at være tid til vinterferie. Børnenes vinterferie ligger i uge 7 eller 8, og mangler man noget at tage sig til i sin vinterferie, er der hjælp at hente i Andelslandsbyen Nyvang.

De mange engagerede frivillige i andelslandsbyen står i hele perioden med vinterferie klar til at fortælle om gamle dage og vise prøver på deres sysler. Se vinterlivet udfolde sig i smedien, skovhuset og kirken og besøg Trønninge Brugs, der bl.a sælger rustne søm og lakridspiber. Hjælp landbetjenten med at træne politihunde og hop ombord på hestevognen, der kører rundt i den sneklædte andelslandsby. Husk at tage godt med varmt tøj på!

Man kan selv få lov at sysle løs i Hovedbygningen, Skoletjenesten og Sandby Forsamlingshus. Børnene kan bl.a. beskæftige sig med træ, læder, papir og uld under kyndig vejledning fra erfarne folk. Der er mulighed for at komme hjem fra sin vinterferie med hjemmelavede tinsoldater, ulddukker, engle, pomponer og meget mere fra det levende museum nær Holbæk.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar