fredag den 18. februar 2011

Spinning Jewelry

Den hotteste smykkemode i 2011 finder man hos Spinning Jewelry. Den internationale serie af designersmykker omfatter både ringe, armbånd, halskæder og øreringe. Spinning Jewelrys smykkeserie er fremstillet, så man kan samle led og sætte dem sammen efter behov. Der er så mange forskellige ringe og charms til armbånd og halskæder og øreringe, at man altid kan finde noget, der matcher ens personlige stil eller humør. Med Spinning Jewelry kan du designe dine egne smykker.

Unikke smykker
Moderne smykkedesign følger de samme tendenser som tøjmoden, og en af de mest vedvarende tendenser i disse år er ønsket om at være unik. Personlig stil har meget mere værdi end at være med på moden. Man vil skille sig ud fra mængden ved at bære tøj eller smykker i en kombination, der understreger ens personlighed.

Smykker fra Spinning Jewelry kan mikses og matches til den helt store guldmedalje. Spinning Jewelrys koncept baseres på det enkelte link. Hvert link hægtes sammen af en lille lås, der kan forlænges med en sølvkæde eller et læderbånd. Man kan få links efter enhver smag, uanset om man er til det klassiske eller det nyeste, det elegante eller det rå.

Materialer og priser
Spinning Jewelry er ægte smykkekunst. Der er ingen simili her. Smykkerne laves af ægte sterlingsølv med detaljer i halvædelsten, f.eks. sort onyx og farvestrålende zirkoner, 8 og 14 karat guld, perler eller endda diamanter.

Smykker fra Spinning Jewelry koster ikke en bondegård. En ring kan fås for 135 kr. og findes i seks faste størrelser.

Hvem står bag Spinning Jewelry?
Spinning Jewelry blev startet i 1984 af Hans Henrik Nygaard, der siden indgik et indbringende samarbejde med designer Lina Mørk. I 2003 så de populære kombinationsringe dagens lys.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar