torsdag den 24. februar 2011

Blicher Fuglsang

Blicher Fuglsang henvender sig til den design- og kvalitetsbevidste kvinde, der vil understrege sin personlighed med opsigtsvækkende smykker. Smykkerne fra Blicher Fuglsang føjer sig til tidens trend: Maximalisme.

Blicher Fuglsang blomstrer 
Blicher Fuglsang fremstiller smykker, der kendetegnes ved feminint svungne former. Smykkerne er skulpturelle med organiske former, der er inspireret af naturen: Blade, bær, blomster, grene, nødder og sommerfugle.

Særligt karakteristisk er de snoede ringe og charms, der minder om den eventyrlige troldhassel, der er en klassiker i den nordiske flora. Eller måske er det en slange, der smyger sig om en gren? Stilfuld elegance kombineres med rå elementer i de rustikke læderarmbånd med enkle charms i sølv og guld.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på rå nordisk mytologi, når jeg ser smykkerne fra Blicher Fuglsang, selvom der også er rigelig romantik i form af hjerter og kors, glimmer og glitter.

Det legende og eventyrlige smykkeunivers fra Blicher Fuglsang fornægter ikke sit klassiske ophav. Det konservative kombineres med det vovede i form af store nødde-lignende zirkoner og hamret sølv. Mystikken sniger sig ind i form af sorte diamanter og ferskvandsperler i gyldne omgivelser.

Blicher Fuglsang satsede alt
Der skal mod til for at skabe de unikke smykker i Blicher Fuglsangs kollektion. Og der skulle mod til at tage springet som smykkedesigner med fod under eget bord.


Guldsmeden Tom Blicher og smykkekunstneren Gitte Fuglsang valgte i 2002 at satse alt på firmaet, og Blicher Fuglsang har siden været i kraftig vækst. 


Blicher Fuglsangs fantasifulde smykkekreationer forhandles i dag hos omkring 80 guldsmedeforretninger i hele Danmark.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar