søndag den 20. februar 2011

Julie Sandlau



Julie Sandlau er dansk ophavskvinde til en internationalt kendt smykkeserie, der vinder stigende udbredelse.

Smykker fra Julie Sandlau er altid stilfulde og omfatter både det klassiske og det krummelurede. Grundfilosofien bag hendes smykkedesign er at man lige så godt kunne have fundet smykket i bedstemors smykkeskrin.

Smykkeserien fra Julie Sandlau rummer både halskæder, armbånd og ringe samt et hav af fantastiske øreringe. Smykkerne kan understrege såvel kontorlooket som den fineste gallakjole.

Smykker fra Julie Sandlau er med tiden blevet populære blandt Hollywood stjerner. Reese Witherspoon, Keira Knightley, Cindy Crawford, Gwyneth Paltrow, Drew Barrymore, Jessica Simpson og Beyonce er alle blevet spottet med smykker fra Julie Sandlau.

Smykkedesign og materialer
Smykker fra Julie Sandlau fremstilles i Sterling sølv tilsat satin eller 18 karats guld. Der suppleres med sten og perler, som udstråler klasse frem for bling bling.

Designfilsofien er overordnet romantisk, men smykkerne har kant nok til at passe til både den elegante og den rå stil.

Julie Sandlau gør også meget ud af indpakningen. Etuierne er små kunststykker i sig selv.

Inspiration fra fortiden og fjernøsten
Julie Sandlau henter inspiration til sine smykker i naturen, historien og fremmede kulturer. Nogle smykker er inspirererede af 1950'ernes glamourøse kjoler i pastelfarver som sart rosa, elfenben og isblå.

Smykkerne er en rejse tilbage i tiden, men også til fremmede himmelstrøg. Julie Sandlau rejser meget og kombinerer det eksotiske med den velkendte skandinaviske minimalisme.

Smykkefirmaets logo er et løvblad, som Julie Sandlau fandt på en af sine mange rejser i Fjernøsten. Det lille kinesiske blad indgår også i flere øreringe (se billedet).

Julie Sandlau - fra jura til smykker
Det lå ikke i kortene, at Julie Sandlau skulle være smykkedesigner, da hun var godt i gang med jurastudiet. Men det kreative element kunne ikke holdes nede, og i 2002 sprang Julie Sandlau ud af skabet som selvstændig smykkedesigner.

Siden etableringen har virksomheden gennemgået en rivende udvikling. I dag kommer der årligt to kollektioner af Julie Sandlau smykker, som suppleres med små kollektioner til jul og Valentins Dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar