lørdag den 23. oktober 2010

Hvad skal man gå efter på loppemarkedet?



Nyt og brugt til små penge

Af Emily Chalmers

Nyt og brugt til små penge er en hyggelig bog om fantasifuld boligindretning. Bogen er fra 2003, men indretningsideerne holder. Der er masser af fif til, hvordan man kan finde guld på loppemarkeder og hos marskandisere. Og hvordan man kan bruge sit inventar på en ny måde.

Målgruppen er budgetbevidste læsere med god stil. Mottoet er, at god smag er noget man har, ikke noget man køber. Det tager bare lidt længere tid, fordi det kræver tålmodighed at købe luksus for en slik. Man kan bruge hundredevis af timer på loppemarkeder på at anskaffe den perfekte samling af fine fade til tallerkenrækken. Det er nemt at gå hen i en dyr design butik og købe løs, men det bliver hjemmet ikke nødvendigvis hyggeligt og personligt af.

Alle må prioritere, og denne bog hjælper én til at vælge, hvad man skal bruge mange penge på, og hvor man med fordel kan købe brugt. Alle de penge, man sparer, ved at være opfindsom på loppemarkedet, kan man siden vælge at bruge på én dyr investering til boligen; et lækkert gulv, der øger boligens pris eller et designet spisebord, som man kan tage med, når man flytter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar