torsdag den 9. september 2010

Epoxy gulv

Epoxy gulve har været meget brugt i fabrikker eller butikker, men bliver i dag i stigende grad også brugt i private hjem. Et epoxy gulv er oplagt i kælderen, bryggerset eller badeværelset. Et gulv behandlet med epoxy bliver skridsikkert og rengøringsvenligt, fordi det er fugefrit.

Overfladen bliver resistent overfor baser, benzin, olie, bremsevæske m.m., hvorfor et epoxy gulv også er en god løsning i værkstedet eller garagen. Et epoxy gulv har også gode antistatiske egenskaber.

Det lyder giftigt, men der er tale om emissionsfri epoxyplast, hvilket vil sige, at der ikke afgives farlige dampe under og efter arbejdet.

Materialet giver mulighed for at lave et gulv med mange spændende effekter. Man kan designe sit epoxy gulv individuelt med lige den eller de farver eller mønstre, man ønsker. Billedet viser et flot og enkelt hvidt epoxy gulv i en minimalistisk indretning.

Overfladen på et epoxy gulv spænder fra det helt glatte, til en meget rustik, skridsikker løsning. Ved at blande epoxy med kvarts får man en skridsikker og stærk overflade til f.eks. badeværelset.

Epoxygulve er nemme at lægge (for en fagmand) og flyder helt ensartet ud over hele fladen.

4 kommentarer:

  1. Nu er det godt nok et indlæg om gulve, men jeg har længe kigget efter disse lamper. Ved du hvor de kan købes, og evt. oplyse hvilket mærke det er fra?

    SvarSlet
  2. Kender desværre ikke mærket - har surfet Bolia, Paustian, IKEA, Ilva og Idémøbler uden held.

    SvarSlet
  3. Det er så smart :) jeg er ved at lokke kæresten til vi skal ha lagt dette gulv i stuen, køkken, gang og badeværelse. :) men han siger det er glat? Er det rigtigt? Er det for farligt et gulv, når man får små børnz??

    SvarSlet
  4. Jeg har ikke selv epoxy-gulv endnu. Men vil tro at kvartsblandingen er lige så skridsikker som klinker.
    Men nemmere at gøre rent, fordi der ikke samler sig skidt i fugerne. Dét er da børnevenligt :-)

    SvarSlet