onsdag den 9. marts 2011

Skagen Ure

Skagen Ure (også kendt som Skagen Designs og Skagen Denmark) laver herreure, dameure og vægure, der føjer sig til en storslået tradition for dansk design. Skagen Ure tilbyder design i den kreative danske ånd med rene linjer og nedtonet elegance. Den minimalistiske æstetik kombineres umærkeligt med den praktiske funktion.

Fra hjertet af Skandinavien
Skagen Ure tager naturligvis udgangspunkt i fiskerbyen Skagen, i hjertet af Skandinavien, hvor Jyllands nordlige spids bøjer sig mod øst, og hvor Grenen bryder bølgerne fra Kattegat og Skagerak. I mange generationer har byen med de kilometerlange sandstrande været besøgt af kunstnere, der blev tiltrukket af det helt specielle lys.

Skagen Ure har siden 1987 haft sin fysiske base i USA, hvor ejerne Henrik og Charlotte Jorst valgte at blive selvstændige. Firmaet har danske Steen Albrechtslund som administrerende direktør, og ingen i ledelsen er synderligt præget af den danske jantelov. I disse år er Skagen Ure simpelthen ved at opnå en dominerende markedsandel i Japan.

Skagen Ure i Japan
På rekordtid er Skagen Ure blevet et hit blandt japanerne, der holder lige så meget af dansk design, som vi i Danmark holder af japansk æstetik. En massiv årlig vækst gør, at Skagen Ure satser på snart at blive det bedstsælgende urmærke i Japan, der ellers er kendt for succeserne Seiko, Citizen og Casio.

Produkterne fra Skagen Ure kan i dag fås omkring 450 steder i Japan, særligt i Ginza, hvor stormagasinerne med stor glæde promoverer de dansk design. Den enkle og kølige nordiske stil hos Skagen Ure skiller sig ud for mængden af tungt pyntede internationale urmærker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar